Drop In

Under Juni till Augusti har vi öppet för Drop In för er som inte vill boka ett helt tävlingsupplägg. Drop In körs i mån av tid och plats och alla bokningar har förtur. Det går inte att förboka platser för Drop in men för att få veta hur det ser ut under veckan och just den dagen ni tänkt så uppdaterar vi sidan varje vecka med vilka öppettider vi har för Drop in (det är olika dagar olika veckor). Tyvärr kan vi inte öppna extra eller köra längre om det blir kö då vi har ett tillstånd som bara gäller vissa dagar och tider pga ljudet från verksamheten.

Eftersom alla bokningar har förtur uppdaterar vi denna sidan vid 9:00 med de tider som är lediga för Drop In och efter det är det inte möjligt att boka utan de tider vi lägger ut blir garanterade för Drop In men det kan ändå bli kö eller att det blir fullt. Vill man veta hur det ser ut just nu med ev. kö kan man skicka ett sms till 0705-291918 så svarar vi så fort vi har möjlighet, får ni inget svar innebär det förmodligen att det just då är fullt. Obs vänligen skicka gärna sms istället för att ringa då det är svårt för oss att prata i telefon om det är körning på banan. För övriga frågor når ni oss på 033-291019.

Drop In priser 2023 (kan ej förbokas)
10 minuter195:- / pers.
2×10 min 350:- / pers.

Vi har två olika storlekar på våra gokarts och det går bra att blanda stora och små bilar på banan samtidigt. När man kommer på Drop in får man dela banan med andra grupper så man får inte banan för sig själv som det är när man förbokar ett tävlingsupplägg. Det är ingen åldersgräns utan det är bara längdkrav, det är viktigt att man får en bil i rätt storlek så om det kommer barn/ungdomar kan det ibland bli olika bilar fast att de är lika gamla beroende på att alla måste köra den bil man passar i storleksmässigt, det skiljer ungefär 10 sekunder på varvtid mellan stora och små bilar.

  • Barnbil, minimum 130 cm lång förare, toppfart ca 55 km/h
  • Vuxenbil, minimum 150 cm lång förare, toppfart ca 80 km / h
Drop In dagar i vecka 35
Tisdag 29/8
Drop In dag vecka 36
September endast öppet för bokning

I texten ovan ser ni vilka dagar vi har öppet för Drop in under veckan och kommande vecka, ibland kan dagar som finns med på listan bli fullbokade vilket gör att det inte blir några Drop In tider över. I texten nedan ser ni hur möjligheten är för Drop in idag, sidan uppdateras varje möjlig Drop in dag kl 9:00. Står det ett gammalt datum innebär det att det inte är öppet för Drop in just idag. OBS LEDIGA DROP IN TIDER INNEBÄR ATT BANAN INTE ÄR BOKAD OCH ATT VI HAR DROP IN ÖPPET. IBLAND BLIR DET MYCKET KÖ ELLER FULLT SÅ ATT VI INTE KAN TA EMOT FLER, SKICKA GÄRNA ETT SMS PÅ 0705-291918 INNAN NI BESÖKER OSS FÖR ATT FÅ REDA PÅ OM DET ÄR KÖ JUST NU.

Lediga Drop In tider idag
Torsdag 31/8Inga lediga Drop In tider

Välkomna till oss på GokartBanan i sommar!

Thomas med personal