Om oss

Hyrkarten på GokartBanan i Borås drivs av Action&Event, ett eventbolag som startades 1996. Vi driver följande anläggningar:

GokartBanan i Svaneholm

Vår utomhusbana i Svaneholm är öppen Februari till November. Här erbjuder vi utomhusgokart för både företag & privata grupper, under sommaren finns det även möjlighet till Drop In för både barn & vuxna. Banan är 1,1 km och ger en riktigt bra körupplevelse i våra 270 cc hyrkartar.

VälaGården i Varnum

En anläggning där vi både erbjuder aktiviteter, mat & boende. Kursgården ligger intill sjön Kleven i ett naturskönt område. Det går att boka både aktiviteter över dagen eller hela paket med både boende och mat. Vi har plats för 30 övernattande gäster men har mycket större kapacitet för möten och aktiviteter. Här kan ni välja en 3-Kamp eller 5-kamp bestående av bl.a Sumobrottning, Gladiatorfight, Bullride, Bungeerun mm. Passar för både unga och gamla och kan avslutas med ett härligt bubbelbad. Vi har öppet året om och ni hittar mer information om oss på www.VälaGård.se eller så kan ni kontakta oss på 033-291919.